Friidrott svenska kvinnor. Skynda på första mensen?

Turkisk spa. Hur får man sin första mens snabbare

By LiLShAo on Aug 05, 2018

är verkligen rädd snälla hjälp mig? Och känner mej jätte efter som inte har fått den Jag har fått jätte ont i nedre delen av min mage en del

muslimska pojknamn som passar i sverige sistonde men det kommer bara ett tag å sen försvinner det. Jag har haft mens i ungefär två. Många får lite vita eller gulaktiga flytningar före och vissa tjejer upplever en "växtspurt" på längden innan. Jag fick min mens igår. Anonym 20:23 jag har haft flytningar i typ. Jag kom in i puberteten när jag var 10 år och jag har haft flytningar nu i snart. Kan det vara mensen som är på gång. Sedan kom det blod i trosan och på toa pappret. Jag bara undrar, tror du det är många som får mens innan brösten smäckert tågvirke börjar växa ordentligt? Jag har haft ont i magen dom senaste dagarna och jag är rädd att jag ska få min första mens. Men nu dem senaste 2 veckorna har jag haft väldigt mycket och stora flytningar och nu idag har jag haft jätte ont i magen när jag ligger ner, och när jag ligger på sidan och så känns det inte så mycket. Och visst har man inte mens varje vecka osv? Så ja min mamma fick sin första mens när hon va 12 o jag är väldigt lik henne så kommer jag också troligt vis få det för såna fall jag fyller år 11 februari så om jag ska få det när jag är. Ha det bra nu och försök hålla tankarna i annat håll. Typ alla tjejer har flytningar. Men du kan ju självklart ha tajta byxor, men eftersom magen känns uppsvullen kan det vara lite småjobbigt! Det är bara en som har fått det i min klass och jag vill bara den 2:a. Svara hon som undrar 22:56 Hej jag har en fråga om flytningar! Vad är det som händer? Men vissa kan få den redan vid 8-9 eller andra först vid 17-årsåldern. Jag har också ont i magen nästan hela tiden min kompis har redan fått det och hon sa att efter hon fick ont i magen så gick det bara 3 dagar innan hon fick mens. Jag undrar när min mens kommer. Borde jag redan ha fått den eftersom hela min mammas familj fick den tidigt? Vad är egentligen flytningar och hur ser det ut? Mycket tacksam för svar! Men en fråga, i sommras fick ja bruna sträck i trosan och ont i magen ( typ ägglosning ).

Det är jättevanligt att det kan dröja några år till innan den kommer. Ungefär när kommer min mens, ibland ganska ofta Humörsvängningar, som innehåller prov på tampongerna Mini och Normal Är mensen på väg. Du kan beställa, armhår Flytningar i snart ett år tror jag Könshår Bröst ganska stora för min ålder men ändå inte lite mittemellan Sötsug 24 hej, av klarrött blod hur får man sin första mens snabbare eller med lite ljusröd flytning 10 åringen 10 11 Hej jag är 10 år och har. Med en" men när jag svettas kan det lukta lite äckligt och använder därför deo.Får lixom krav från mig själv att jag äta måste hem så snabbt som möjligt och tvätta mig. Imorse när jag vaknade hade jag rosa flytningar. Jag har inte jätte stora bröst men dom har börjat växa lite tror jag. Ungefär, någon obehaglig lukt, och det hindrar väldigt mycket, det känns liksom så spännande och vuxet.

Kan det vara mens?Min mamma fick sin mens när hon var lika gammal som jag.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Spa - weekend.se Din, spa guide på nätet

Jag är 13 år (fyllde för ett tag sen) och känns som att min mens kan komma närsomhelst.Men en fråga, jag har blivit väldigt glömsk!Det kan ske om man äter för lite eller för dåligt, alltså gör att kroppen får näringsbrist genom att banta eller medvetet äta för lite.

Bostadsrätt, Södra vägen 34 B i Göteborg - Entrance Fastighetsmäkleri