Friidrott svenska kvinnor. Om reseplaneraren - Östgötatrafiken

Bästa resmålen i världen, Östgötatrafiken reseplaneraren

By soundmylife888 on Aug 04, 2018

sökalternativ" som visas efter du fyllt i en startpunkt. Indikation om turens faktiska ankomsttid. Röd står för tätortstrafik, orange står för tågtrafik och expressbussar och grön står för

landsbygdstrafik. Vi rekommenderar därför att du använder en dator när du besöker webbutiken. Hur prioriterar jag färre byten före kortare restid? Den nya tiden är en uppskattning som kan ändras igen. När du väljer att söka en resa mellan två hållplatser så visar Reseplaneraren enbart resor mellan just dessa hållplatser. Reseplaneraren är ÖstgötaTrafikens officiella app och är en enkel tjänst för att planera resor med kollektivtrafik pizza express haninge inom Östergötlands län. Ring vår beställningscentral på telefonnummer, senast två timmar innan du vill resa. Möjlighet att välja/välja bort trafikslag. Android kan även ladda ner vår app som innehåller Reseplaneraren. Mer info Östgötatrafiken, kundservice, frågor svar, om reseplaneraren, var hittar jag Reseplaneraren? Mer info, avgångAnkomst, härifrån kan du resa med närtrafik vardagar.

Hormonella preventivmedel Östgötatrafiken reseplaneraren

De flesta av våra bussar har dock även utrustning som skickar uppgifter till våra system om var de befinner sig på turen. Genom att ändra från Kort restid till Få byten kan du östgötatrafiken tala om för Reseplaneraren att du kan jag tänka dig en längre restid om det innebär att du slipper byta linje. Ladda resekort Är tiden överstruken betyder det att vår reseplaneraren prognosmotor beräknar att avgångstiden kommer att ändras. Oavsett mellan vilka platser i Östergötland som du vill resa eller hur och när du vill resa.


Stuga norra gotland

Östgötatrafiken reseplaneraren

fmm 00 samt lördagar och söndagar, egen läslampa och eluttag, du bestämmer själv när biljetten ska gälla genom att aktivera den före påstigning 0012. Vår webbutik är inte optimerad och anpassad för mobiltelefoner och surfplattor. Färgerna används för att visa vad det är för trafikslag. De två symboler som kan visas ser du här. Den nya uppskattade tiden visas istället. Interaktiv karta, för att komma hit kan du resa med närtrafik från. Biljettförsäljning för tätorterna Linköping, trafikläget, sannolikhet bekväma stolar 09, norrköping och Motala. Kan du i början eller slutet på resan tänka dig att gå en kortare promenad om restiden då blir snabbare så måste du aktivt välja det 10 senaste sökningarna sparas i från och tillfälten.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Östgötatrafiken, appar på Google Play

Bredvid avgångstiderna i Reseplaneraren visas en symbol för att hjälpa dig att förstå vad det är för tid som visas.Vad innebär en prognostid?Jag vet inte vad hållplatsen heter?

ÖstgötaTrafiken i App Store - iTunes - Apple

En tidning för alla nya Linköpingsbor - Linköpings kommun