Friidrott svenska kvinnor. Mamelucker som värmer i olika länder!

Glada kocken gävle - Stickade mamelucker

By Gizmo99 on Aug 05, 2018

den är dubbelstickad, men är ändå väldigt smidig och följsam när man ska lägga den om grythandtag. Maska av löst, montering: Sy ihop sidorna och grensömmen med en

smidig söm. Passformen är perfekt tack vare resåren i sidorna. . Jag sydde också en blus i 40-tals stil som du kan läsa mer om här. Visste du förresten att plagget mamelucker är döpt efter en slags muslimska slavkrigare som hette Mamluker. Vart fjärde varv, uppe i midjan stickas: tre m, omslag, två ihop. Här kan du läsa mer om mina dubbelstickade grytlappar. För att lösa detta problem har jag stickat ett par mamelucker. Har tänkt på det länge och äntligen blev det. . Den tar längre tid att göra än den traditionella för man vänder arbetet hela tiden. I juni sydde jag några fler tygkassar. Inviket i botten ger en bra botten med bra mått. Ordet Mamluk betyder ordagrant ägd, vilket känns fullt rimligt med tanke på att mamelucker verkligen äger! De blå står Ravelry-användaren lukknits för. Och Ida fick en kofta i en modell som hon valt själv: Clair cardigan. Maska av smidigt, inte för hårt. Det är nu 48 (58) maskor på stickan. Räkna hur många varv du gjorde ökningar på första delen av baksidan till mitten så kan du räkna ut när du ska börja minska upptill. Först sydde jag två Bionic Gear Bag, en till mig och en till Ida, yngsta dottern. Tur att jag hade fler hemma! Sticka 12 m, sticka ihop omslaget med nästa maska, sticka 2 m, vänd gör ett omslag på höger sticka och sticka tillbaka.

Stickade mamelucker

Vänder arbetet och lägger upp 3 m med stickad uppläggning 4 m på stickan vänder igen och lyfter över. E maskan över den första m, egentligen är det lätt avhjälpt, vänd gör ett omslag. Stickor, om du ökar eller minskar antalet maskor i midjan kan du sedan låta resårpanelerna behålla sin bredd och istället breddaförminska de båda mittenpartierna 3, e och 4 5, vänd gör ett omslag på höger sticka och sticka tillbaka. Under det gångna året har många stickat sina egna varianter.

Mamelucker.0 kan det vara något?Mina (Majas) mamelucker är stickade yllebyxor som inte spar ett uns på vare sig bekvämlighet eller stil.Med det gör inget för nu är jag klar med mitt andra par mamelucker.

Blev lite räkpris göteborg väl ivrig så jag bröt en av stickorna. Resåren är dessutom lite högre bak än fram så de sitter skönt i ryggen. Dels för bauhaus presenning att de här mameluckerna blev ungefär 5 cm för långa.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Ullcentrum - Stickade mamelucker

Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn.Mät omkretsen på dina lår.Följ sedan mönstrets princip och öka i samtliga av dessa maskor, efter resåren.

Dance, clubs in, stockholm, Sweden - Last Updated