Friidrott svenska kvinnor. 31 saker du kan göra när du har tråkigt, frida

Ernst kirchsteiger vas, Vad gör man när man har tråkigt, Gratis kryssning birka

By VoooDooLiuVaR on Aug 03, 2018

som du tycker. Börja kolla en ny serie (eller kolla om en gammal goding). Bygg en koja. Träna på din handstil/autograf. Låtsas att du är en kemist eller häxa

och mixa ihop massa ätbara ingredienser och smaka sedan på röran. Tänk på olika hemska situationer och vad du skulle göra då, exempelvis om det skulle börja brinna. Livsstil Lista, har du en tråkig dag och svårt att komma på något att göra? Ha modeshow på ridhustaket. Lyssna på musik. Mata fåglar. Hoppa över den blå bilen som åker runt. Skaffa en stallflicka om du inte har en! Skapa pippis egen musik med exempelvis garageband appen. Försök hitta din superkraft. En hund och gör allt som det djuret hela dagen, gå på fyra ben, ät på golvet.s.v. Ät mat. Kamma håret. Gör din egna tidning. Ställ dig precis utanför ingången till slottet. Räkna dina hårstrån. Kommentera gärna förslag till inlägget. . Redigera en bild. Tänd och släck lampan. Gå ut och ge främlingar komplimanger. Irritera dina föräldrar. Ta en promenad eller åk någonstans. Lär dig skriva och måla med båda händerna och fötterna. (Kommer inte ihåg vad låten egentligen heter men jag tror att man kan söka på "jag går och fiskar" på youtube.) Kom på nya namnalternativ till klubbar. Bygg med kort/tändstickor/lego/klossar eller liknande. Stå på händer så länge du orkar. Skriv sedan i chatten att du har den snyggaste outfiten.

Skriv ungefär" sjung karaoke, rolla i ohlson plats säg 12"Återskapa dina favorit scener bingo i filmer på Jorvik. Läs även, jag kan lova dig en hel del goda skratt. Räkna hur mycket pengar du har. Smaka på saker du aldrig smakat på förut.

Hitta nya favoritlåtar, fråga när de började spela och har så vidare. Spring ett championat och försök att vinna. Positivt brev till en främling och lägg ut det någonstans på en allmän plats. Sätt på dig fiskarkläder och gå och fiska.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Vad ska man göra när man har tråkigt?

 Tyck synd om dig själv för att du har ont i huvudet.Försök sedan att slå den tiden.Spring ett lopp baklänges.Utforska någon ny podcast, ladda ner några avsnitt och ta dig ut på en promenad eller kryp ner i soffan och slappa.