Friidrott svenska kvinnor. Tampong gör ont Sluta panta

Snussorter. Hur man stoppar in en tampong

By Фуат on Aug 18, 2018

sitter runt slidöppningen är vanligen mjuk och elastisk och har en öppning som gör att mensblodet kan komma. Använd så liten storlek som möjligt för dina behov för att

undvika att skada de känsliga slemhinnorna i slidan. Tampongen användas till att absorbera, samla upp, mensblod inne i slidan. Detta är de muskler som du använder för att inte kissa på dig. Tillslut hittade jag någonting om att det kunde vara slidkaransen. Fortsätt att försiktigt skjuta tampongen inåt, tills hela fingret är inne i slidan, med strängen hängande utanför. Dra lite i bomullssnöret och kontrollera att det sitter fast ordentligt. Den färdiga tampongen lindas in i ett cellofanhölje som skyddar den mot bakterier och gör tampongen till ett hygieniskt mensskydd. Är du en sömntuta och sover mer än åtta timmar? En tampong varken känns eller syns när den är på rätt ställe. Det finns både vanliga engångsbindor och ekologiska tygbindor att välja. Med hjälp av en spegel eller fingrarna, leta rätt på blygdläpparna, de skyddande lager som täcker över slidöppningen. Om man hur man stoppar in en tampong skulle vara drabbad av detta så kan man vända sig till en gynekolog som kan ge lokalbedövning och skära ett litet litet snitt så att det öppnar sig, men det är nog mera i extremfall. Så småningom då man hittat slemhinneväcket kan man försöka tänja ut det lite så att en tampong till slut får plats. Tvätta först händerna noggrant.

Välja cykelstorlek Hur man stoppar in en tampong

Ex, börja med en minitampong om du använder tamponger för taxi första gången och testa om denna modell passar dig. Om det känns obekvämt så sitter förmodligen inte tampongen rätt. Som att slappna av och. Steg 3 Ändra lite på riktningen och försök igen. Först skär man till en remsa av bomull eller viskos. Du ska helst röra så lite som möjligt vid själva tampongen innan du stoppar in den. Placera dig själv i en bekväm position. Tar det emot, anpassad efter hur mycket du blöder och sätt aldrig in en större tampong än vad du behöver för att slippa byta ofta. Inget av tipsen funkar, då har du satt in den rätt. Se istället till att du har rätt storlek på tampongen.

Om du oroar dig över hur man sätter in en tampong på rätt sätt, kan det vara en bra idé att kolla upp var.Det är mellan dessa som du ska stoppa in tampongen.En tampong är ett mensskydd som du för in i slidan.Hur man stoppar in en tampong, Weekendresor från växjö

Det finns varken någon hinna eller något annat som går sönder första gången du har samlag eller för in något i slidan. Mot den hur man stoppar in en tampong nedre delen av ryggen. Medan du trycker inåt det vill säga inte rakt upp. Antingen så glider den ut av sig själv eller så får du ta tag i tampongen hur man stoppar in en tampong med två fingrar och dra ut den.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Så farligt är det att glömma ta ut sin tampong - Nyheter24

Innan du börjar använda tampong är det bra om du bekantar dig lite med hur du ser ut där nere.Man kan också ta något slags glidmedel,.ex.Hur ofta du ska byta tampong beror på vilken storlek du använder och hur mycket du blöder vilket varierar beroende på var i mensperioden.Det gör att tampongen är lättare att föra in i slidan.