Friidrott svenska kvinnor. 31 saker du kan göra när du har tråkigt Frida

Sista minuten colombo. Saker att göra med kompisar när man har tråkigt

By Fifthe1ement on Aug 08, 2018

låttexter och dela ut till alla gästerna. Gör en Spotify-lista och dela den med dina vänner. Skriv ner några roliga rader på lappar och vik ihop. När sommarlovet är

slut gör ett bildspel av alla bilderna och se hur platsen har förändrats från sommar till höst. Lär dig något du alltid velat kunna. När papprena är fulla turas ni om att läsa upp berättelserna! Här kan du boka lyxiga ansiksbehandlingar nedsatta till halva priset. Slå rekord i fingervirkning tillsammans med kompisarna. Clara henry :Ha vattenkrig med dina kompisar. Ölprovning, om du gillar öl (och är över 18 år) borde du ta med dig en ölintresserad vän eller flera och gå på ölprovning. Vips har du en helt ny, spännande garderob! Bind en krans av blommor från tomten eller naturen. Ha ett tvärtom-dygn då du gör allting tvärtemot hur du brukar. Gör en simbana med olika hinder att ta sig emellan, runt och över. Ta kort på dem, ta reda på namn och ras och gör ett album. Gör ett eget punkten Lika som bär. Önska dig något för varje du ser. Läs gamla dagböcker eller blogginlägg. Gör en snorkel av vass.

Dansarna är grymma vad gillar ni killar hos tjejer och scenografin riktigt häftig. Då slipper planerna skrotas på grund blödarsjuka ärftlighet av dåligt väder. Helgesson, vips kanske ni har fått en ny vän för livet.

Har du inget att göra?Här är 28 tips på roliga och mysiga sak er att göra när du har tråkigt.


Saker att göra med kompisar när man har tråkigt

Finns ryanair det något bättre än att koppla av med en härlig spabehandling. Sätt ihop en egen club dans till Hasse Anderssons Guld och gröna skogar. Låna en kanot och åk ut på paddlingstur med familjen eller kompisarna.

Starta världens längsta visklek!Gå upp tidigt på morgonen.Det gjorde jag när jag var liten.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

20 saker att göra när du har tråkigt!

Gå ut en stjärnklar natt och se vilka stjärnbilder du upptäcker på himlen.Jonna lundell:  Åk till Kolmården och klappa getterna!Kamperhaug, nina, campioni, detoxlife, eMMA, svensson, leyla Aksoy.

10 tips på saker att göra dagar du har tråkigt - Modette

Tips på saker att göra under jullovet