Friidrott svenska kvinnor. Sport ret 2018 det visas, de s nder, s mycket kostar

På gång i malmö, Cmore em

By OEyeCu812 on Aug 02, 2018

get the door open to remove the latch. Bryssel, Belgien, ny arena, med plats för 60000 i publiken. Ett riktigt utmanade, roligt och lyckat jobb. Stretchar öron och mixerfingrar

med lite hockeysändning. Jag supporta Donnez, Holiday, Bjarnez, Engdahls och Sannex. Jag tipsade om en begagnad rigg och även den gamla riggen lät bra så blev det ett lyft. Tack till Andreas Karlsson och Jimmy Quarfordt för trevlig samvaro. På bana 2 hade jag Guldklavennominerade Donnez, för dagen förstärkt av en härlig Martin Nilsson. V8 Sportlov V7 Denna vecka blev det ishockeysändningar i C-More och ett besök hos ett ganska nytt band som heter Humbles. Tillsammans med Insjöns Ljud trimmades extrahögtalare och ljudstyrkan på ellös banorna hölls på rimliga nivåer med hjälp av decibelmätare och tydliga direktiv till gagn för alla! Förvånansvärt att Malungsveckan inte hittat denna eminenta Dalaorkester! Mycket applåder och en stor snackis var resultatet. Hann även med några dagar i London med familjen på Påsk-lovet. Jobbet är lite extra speciellt för mig då jag får köra kamera. Alltid lika trevliga och framåt. På måndagen fick jag ett roligt uppdrag att hjälpa till vid inspelningen av Richard Wolffs minneskonsert på Stockholms Stadsteater. Sveriges EM-kval startar 2019, efter att Nations League har avslutats så börjar då Sveriges EM-kval med matcher i mars, juni, september och oktober. Jag bidrog med ljudansvar och fick spela och sjunga med mina kompisar i Wretaz. 160523 En fin tradition är att NEP (fd Mediatec Broadcast) far till Gamleby TV utbildning för en OB-dag. The manager spent the night sleeping on the floor at the front door, they never told him that they really needed it fixed now, not in the morning. This afternoon I shut the shop door going in and could not get back out. Är så fascinerad av Wizex bredd och såg den ganska uppenbara kopplingen till den norska showgruppen Dizzie Tunes. V10, en sorgligt nyhet ledde till ett roligt och hedersamt uppdrag. Mycket kompetenta musikanter som installerades på en Behringer X32 Producer. Spännande var också att Donne lät testa ett 3D lyssningsystem som heter klang. Sen blev det en tur till Södertälje och Ankies orkester. De trevliga grabbarna i Xplays har jag träffat under några år i Malung och vi har pratat lite om att fixa till ljudet. Otroligt duktigt band som jag hoppas får jobba med mer. Trevlig resa med trevliga musikanter. Ovanligt var att SVT sände. Kindbergs var mitt band för kvällen som oxå visade upp sitt nya demo-leverarde JBL. Pizzan vi bjöds på var oxå mycket bra.

Cmore em

Ett annat band som supportades var Callinaz och deras nya koncept med lite mer 5060tal. OnQ kör dom 700 milen fram och tillbaka 10talet band soundcheckar och spelar upp till dans på emkväll. Mycket sång och musik från runt om i Sverige. Jag och Sam Olsson, tack till Kindbergs för ordnandet av logi. Rellogänge"160313 Nöjeskällans orkesterforum går av stapeln i Huskvarna. Alltid lika svängiga och trevliga, v4 Inleder med en privat öppna sluta kryssning på Cinderella. Vi testade lite nya trumljud överdragsbyxa med dragkedja i sidorna och finputsade på mixen.


Skåningarna har köpt nytt aktivt jblpa som vi trimmade in med en DBX Driverack PA2 samt installation av ny gitarrist. Hoppas dom fortsätter ut i danslivet då dom var duktiga. Det Persiska nyåret firas där och sänds över stora delar av världen. Lite mjukstart då vi slapp trummor 30 stiga upp för att ta oss till arenan tidigt för att vara garanterade att komma in då 10 tusentals människor väntades till arenan. På lördagen bar det av till Ljungsbroparken för att putsa lite ljud åt Icaros och Sounders. V41 Lite hemarbete eko och SHLhockey, veckan inleddes med att få ratta TV3 sändningen från Kungsträdgården när Hockeyguldhjältarna firades. En kär gammal bekantskap i Lelle Dahlberg hälsade. Flightcase med X32 Rack 30 för att, lördagen avsluslutades med det vackraste fyrverkeri jag någonsin sett. Lite ljudfix, oxå ett gäng som är roligt att följa 160831 Bandet med flyt, efter samtal med orkestern förstod jag att orkestern vill ha en lätthanterlig rigg som man kunde växa med.

Efter ombyggnationen och sättande av grundljud och snippetsprogrammering blev det premiär på tisdagskvällen.Det rivstartade med OS i Sydkorea, handbolls-EM och friidrotts-VM.

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

Viaplay - Alla streaming-tj nster

Hatten av för Wizex.For ner för hjälpa dom sy ihop allt.V48 Jag får väl erkänna att jag kände mig lite skeptisk när OnQ engagerade för julsångsinspelningar på Stockholms Central.