Friidrott svenska kvinnor. Dagens Dubbel (DD) SverigeTravet

Ica krämaren örebro - Rätta harry boy v75

By nina681 on Aug 14, 2018

veckan att det kan vara den bästa hästen han kört, det säger en del och visst är känslan att hon kan växa in bland de bästa stona. P-A

Johansson Laskari höll för favorittrycket i V75-1 och vann säkert via 10,2/1000 från ledningen. Favoriten, disco Volante hade inte vunnit lopp på länge inför det här men nu var det en bra uppgift på förhand. Spår tre passar bättre än ett stressigt innerspår och han trivs bäst hemma på Solvalla, vi minns givetvis Kriteriesegern på 12 blankt i höstas. Köp av andelar görs säkert och smidigt på eller ATG Tillsammans. Inget ont om Söderholm som har vunnit V75 med hästen, men visst kändes det som att Mika Forss gav ytterligare en dimension. Thomas fick den rygg han ville ha (Roheryn) och fick ut Jorma 850 meter från mål. Det blev en resa i femte ut i ganska tajt tröja bra tempo. Persson hittade rätt väg med, bellfaks i kallblodsloppet och kunde ganska enkelt avväpna. Som också gjort ett bra lopp. På banan var det ett evinnerligt tjat, i alla fall i början av dagen innan de svenska segrarna började trilla. Här svarade Globalsatisfaction för en bra sistarunda, travade.10,2 och Ohlsson körde ett ruskigt vackert lopp. Bäst bakom var jätteskrällen Esteban.T. Det blev skräll i kallblodsloppet, där Myhreng Jerker visade sig vara starkast från dödens.

Mötesp Rätta harry boy v75

Inte roligt att se och man kan inte skylla på banan för den höll bra standard. Favoritseger i V751 där Heartbreaker, hard Times hade aldrig fått ryggen på HOS om inte Vamp Kronos galopperat i första sväng. Loppen som ingår i Dagens Dubbel är förutbestämda och är de två avslutande loppen rätta harry boy v75 i V64. Vi tycker dock inte det är någon stjärna och känslan är att han får det tufft om han ska köras i spet" Härlig segerglädje fick vi också se från hennes sambo Oskar Kylin Blom som inte kunde hålla tårarna tillbaka vid Sign Me Up Toos.

Träningstights 2xu dam Rätta harry boy v75

Calle som för övriga gör comeback på torsdag när han svingar sig upp bakom tre hästar i Örebro. Tummen ner Niky Flax fick det serverat men var chanslös att svara Västerbo Exact och Rex Lane var inte speciellt bra. Alcoy genrepade inför Derbykvalen galaxy med låga rapporter i ryggen. Men Örjan valde tyvärr ett passivt upplägg golf och hon avslutade visslande via 07400 utan att han körde på henne.

Rätta harry boy v75? Upplands spar
Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *
Namn *
E-post *
Hemsida

V86 tips » Gratis V86 travtips varje omgång »

Han var ivrig från start och tog några galoppsteg.Johan Untersteiner håller jag mycket högt, både som tränare och kusk, men han hade en tung helg på Åby.På Örjan Kihlströms-viset knäppe Emile Zola Sisu ledaren mitt på upploppet men kunde inte stå emot All Star som gått med i tredjespår sista varvet, attackerade själv runt sista sväng och var riktigt bra för Peter G Norman.